........ .. .. . . .    . .  .  .   .. . . .. .... .. . . ... . .  . ...  .. . . . .       ... . . . ..  . .. ..  .     .  .... .  . .  . ..  ..    .  .. .. ...  .  .  . .

                

.. . ... .......  . . . .. ............. ...............     .. . .. ..    ..  .  .   ..  . .   . .  ...  .  . ... . .  ..  . .    .        ..      . .  ..     ..    .  .  . .


Home    


Society    


Performance    


Learning    

Lancaster_House.html
Lancaster_House_2.html

Image

LANCASTER HOUSE

Notting Hill, London.

2012

Lancaster_House.html


This lower ground floor apartment just off the Portobello Road in Notting Hill was landlocked with no outside space, suffering from damp and lack of contact with the outside world.  By re-configuring the internal layout and introducing an external courtyard towards the back we managed to get light, air and a garden view to every room.  The value of the apartment increased dramatically, far outweighing the cost of the work.


Contractor: Moy Homes Ltd

Engineer: Osborne Edwards