........ .. .. . . .    . .  .  .   .. . . .. .... .. . . ... . .  . ...  .. . . . .       ... . . . ..  . .. ..  .     .  .... .  . .  . ..  ..    .  .. .. ...  .  .  . .

                

.. . ... .......  . . . .. ............. ...............     .. . .. ..    ..  .  .   ..  . .   . .  ...  .  . ... . .  ..  . .    .        ..      . .  ..     ..    .  .  . .


Home    


Society    


Performance    


Learning    

Autograph_-_2_6.html
Autograph_-_2.html

Image

AUTOGRAPH HOUSE

Willesden Green, London.

2008 - 2013 in phases


Extension and remodelling of a ground floor apartment to allow a growing family in north west London to work from home. 


PHASE ONE was a 45msq rear extension replacing a small lean-to kitchen and conservatory, to house new areas for dining, living and separate studies.  The non-orthogonal plan derives from limits set by planning law, massaged to maximise volume, light and views through the open spaces to the garden and the sky.  Simple adjustments to existing doorways opened up long views through the apartment connecting front and back gardens.  Large sliding wooden panels separate studies from living areas as required. 


Phase One:

Contractor:   Mar-Kor

Engineer: INGealtoir

Client: Andrusier Autographs